Over WepaXL

“Leven van de wind” en “We zien ze vliegen” zijn twee gevleugelde uitspraken die wij in ons bedrijf tot ons motto hebben verheven.

Wij zetten deze uitspraken al sinds 1961 om in de werkelijkheid en zijn daar best een beetje trots op.

WepaXL is onderdeel van Wepa Flyer International. Waar Wepa Flyer zich ook richt op de particuliere vliegerfanaat, hebben wij begin 2018 besloten om onze promotionals en relatiegeschenken volledig onder WepaXL onder te brengen.

 

Hoe we begonnen zijn

Wat als hobby van een toegewijde vliegeraar begon, werd op een mooie zomernamiddag in juni 1961 in een schuurtje achter het huis omgezet in een houtjes-touwtjes-bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot de wereldwijd bekende merknaam Wepa, een begrip in de vlieger- en reclamebranche.

 

Ons assortiment

De meeste items zijn aan vliegers, wind of buitengebeuren gerelateerd, maar rage-artikelen en/of items die de klanten bij ons aanvragen zijn steeds vaker leverbaar. Door onze vele contacten in binnen- en buitenland zijn wij in staat om snel te reageren en te offreren, vliegersvlug zogezegd. 

Meest populaire en gewilde items zijn vlaggen, beachvlaggen, banners, wimpels, windspelen, in principe kunnen wij leveren wat u zoekt!

Adresgegevens

WepaXL

Didamseweg 152
6902PE, Zevenaar
Nederland

(+31) 316 584 900
info@wepaxl.com

Neem nu contact op voor de beste deal!

(0316) 584 900

+31 (316) 584 900

“Wij denken met u mee voor het beste relatiegeschenk dat past bij uw doelgroep én uw budget!”

Wij hebben relatiegeschenken gemaakt voor