Fixy M

Zoekt u een leuke giveaway voor uw klanten, werknemers of relaties? De Fixy M promo vlieger is misschien wel de leukste kite uit onze collectie.

 

  • Leverbaar vanaf 25 stuks
  • Volledig custom-made met uw logo
  • Past opgevouwen in een enveloppe
  • Het leukste promotiegeschenk
  • Al vanaf 1 printkleur

Al meer dan honderd klanten gingen u voor. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor de Fixy M promo vlieger.

Maatje kleiner? Bekijk dan de Fixy S promotievlieger.

Fixy M Promotievlieger

Formaat: 64 x 61 cm.

Steeds populairder wordende promotievlieger vanwege het grote drukoppervlak en de bescheiden prijsstelling. Give-away, kleine prijs, groot succes. Al vanaf kleine oplagen leverbaar. Omdat deze vlieger in gehalveerde verpakking zo in een grote A4-enveloppe past, is hij ook perfect als mailingvlieger.

Doelgroep

Populaire 1-lijnsvlieger die al voor de allerjongsten geschikt is. Klassieke diamant-vorm. Onverslaanbaar in prijs en prestatie. Dit M-model vliegt al bij weinig wind. De vliegers uit de FIXY-serie hebben allemaal één ding gemeen, ze zijn bijzonder geliefd bij jong en oud. De Fixies vliegen bij weinig wind, stijgen snel en blijven stabiel aan de hemel staan.

Materiaal

Het meest unieke aan dit model is de doordachte eenvoud van in elkaar zetten. D.m.v. dopjes en “slips” die aan de vlieger zitten kun je de vlieger snel en eenvoudig monteren, opspannen en in balans brengen. Volg de handleiding en let op de symmetrie. Kan niet mis gaan, vliegeren maar!

Verpakking

Vlieger wordt R2F (Ready-to-Fly) geleverd met haspel met vliegergaren, staart en instructievel. Gemaakt van sterk spinnakerdoek en leverbaar in alle kleuren van de regenboog ; PSS-recycled buisstaafjes. Per stuk verpakt in pe-hoesje.

  • Bedrukking d.m.v. zeefdruk.
  • Minimumoplage 25stuks.
  • Speciale (verpakkings)wensen zijn bespreekbaar.

Heeft u interesse in dit model, vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Bel direct voor de beste offerte.

(0316) 584 900

+31 (316) 584 900

Fixy M Promotievlieger