Fun Foil 145

De Fun Foil 145 heeft een groot oppervlak voor uw logo. Een zeer populaire vlieger voor een sportieve doelgroep.

 

  • Vanaf 100 stuks
  • Volledig custom made
  • Optioneel leverbaar met bedrukte tas
  • Populair model

 

Al tientallen klanten gingen u voor. Vraag vandaag een offerte aan voor uw eigen custom made Fun Foil.

Fun Ful 145 Promotie Matrasvlieger

Formaat: 145 x 59 cm.

De Fun Foil 145 is de grotere van de Fun Foils. Populair en geliefd door een aantal eigenschappen : flink formaat, groot drukoppervlak, veel keuze in kleur en design, scherpe prijsstelling, vlotte leverbaarheid en last but not least ook prima vliegeigenschappen, zeker voor zo’n beginnersfoil. Deze vlieger is R2F = ready-to-fly, klaar voor de start. Vlieglijnen bevestigen en vliegeren maar!

 

De vlieger

Ons advies aan beginners is om eerst te oefenen bij zwakke wind, dan leer je de vlieger kennen en zie je hoe hij reageert bij bepaalde stuurbewegingen. Deze stuntfoil is geschikt voor zwakke tot matige wind.

Vliegt ook bij sterkere wind, maar dan altijd sterkere vliegerlijnen gebruiken. Deze Foil bestaat uit 14 luchtkamers en is in meerdere kleurenpanelen in te delen met afgestemde bedrukkingen. De prijs kan hierbij variëren, al naar gelang uw wensen. Fijne beginnersvlieger. Ook voor de allerjongsten geschikt.

Materiaal

Deze FUN FOIL 145 is vervaardigd van stevig ripstop-nylon. De luchtkamers zijn versterkt en de loops zijn extra stevig. Deze starterkite vergeeft een beginneling zijn foutjes en kan een stootje hebben, ook dit bepaalt mede zijn populariteit.

Verpakking

Fun Foils 145 worden per stuk verpakt in nylonhoes met velcro-sluiting en draaglus. Op deze hoes kan ook uw bedrukking geplaatst worden. De Fun Foil 145 is R2F (Ready-to-Fly), d.w.z. incl. 2 vliegerringen met passend vliegergaren en instructieblad. Bij deze Fun Foil 145 kunt u alternatief ook kiezen voor vlieglijnen op winder en straps (polsbanden) bij gelijkblijvende prijsstelling. U kunt de kleuren van de Fun Foil 145 zelf kiezen uit de vele leverbare doekkleuren.

  • Bedrukking d.m.v. zeefdruk.
  • Minimumoplage 100 stuks.
  • Speciale (verpakkings)wensen zijn bespreekbaar, bijv. ook leverbaar in heuptasje met gordelband.

Heeft u interesse in dit model, vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Bel direct voor de beste offerte.

(0316) 584 900

+31 (316) 584 900

Fun Foil 145 Promotievlieger