Maxy S

Wilt u jongeren en sportieve volwassenen aanspreken? Dan is de Maxy S stuntvlieger een geweldige kite voor u.

Volledig custom-made met uw logo op het middenpaneel, of op de vleugels bedrukt.

 

  • Leverbaar vanaf 50 stuks
  • 100% Custom-made met uw logo
  • Vanaf 1 kleur bedrukking
  • Perfect voor een sportieve doelgroep
  • Zeer populair model
 

Al tientallen tevreden klanten gingen u voor. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Maxy S Promotievlieger

Formaat: 45 x 115/130 cm.

Als u jongeren en sportieve volwassenen wilt aanspreken, dan ligt een stuntvlieger voor de hand en zeker een model uit de MAXY-serie zou dan in aanmerking moeten komen. Het grote middenpaneel kan volledig benut worden om uw logo en slogan prominent in beeld te brengen. Optioneel kunnen ook de vleugels bedrukt worden.

Doelgroep

De MAXY-S Sportdelta is een instapmodel/starter die zowel voor jong als oud goed geschikt is om de fijne kneepjes van de vliegersport te leren. Eenvoudig in elkaar te zetten, R2F = ready-to-fly uitvoering, dus klaar voor de start ! Ons advies aan beginners is om eerst te oefenen bij weinig wind. Bij hardere wind kan de MAXY-S hoge snelheden ontwikkelen ! Onverslaanbaar in prijs en prestatie. Volg de handleiding, kan niet misgaan.

Materiaal

Deze MAXY-S Sportdelta is vervaardigd van stevig ripstop-nylon en bezit een 4 mm. fiberglas frame. De tunnels zijn van zeer sterk Dacronband en de neus is van Duraskin, uitermate stevig. Deze starterkite vergeeft een beginneling zijn foutjes en kan een stootje hebben, ook dit bepaalt mede zijn populariteit.

Verpakking

MAXY-S-vliegers worden per stuk verpakt in pe-hoes en R2F (Ready-to-Fly) geleverd, d.w.z. incl. 2 stabiele haspels met passend vliegergaren en instructieblad. U kunt de kleuren van de vleugels en het middenpaneel zelf bepalen aan de hand van de vele beschikbare doekkleuren.

  • Bedrukking d.m.v. zeefdruk.
  • Minimumoplage 50 stuks.
  • Speciale (verpakkings)wensen zijn bespreekbaar.
 

Heeft u interesse in dit model, vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Bel direct voor de beste offerte.

(0316) 584 900

+31 (316) 584 900

Maxy S Stuntvlieger