Sport Foil 180

De Sport Foil 180 is de perfecte vlieger voor een sportieve doelgroep. Volledig custom-made met uw logo of slogan hoog in de lucht.

 

  • Leverbaar vanaf 100 stuks
  • Volledig custom made met uw logo
  • Zeer sportief model
  • Groot oppervlak
 

Al vele bedrijven gingen u voor. Vraag nu een offerte aan voor uw eigen custom made Sport Foil.

Sport Foil 180 Matrasvlieger

Formaat: 180 x 60 cm.

De Sport Foil 180 is het instapmodel uit de Sport Foil-serie. Ontwikkelt bij meer wind al enige power/trekkracht. Uitstekende vliegeigenschappen. Populair en geliefd door de volgende eigenschappen : groot formaat, groot drukoppervlak, veel keuze in kleur en design, scherpe prijsstelling, vlotte leverbaarheid en last but not least ook prima vliegeigenschappen, een must voor een SportFoilKite. Deze vlieger is R2F = ready-to-fly, klaar voor de start. Vlieglijnen bevestigen en vliegeren maar!

 

Ons Advies

Ons advies aan beginners is om eerst te oefenen bij zwakke wind, dan leer je de vlieger kennen en zie je hoe hij reageert bij bepaalde stuurbewegingen. Deze stuntfoil is geschikt voor zwakke tot matige wind. Vliegt ook bij sterkere wind, maar dan altijd sterkere vliegerlijnen gebruiken. Deze Foil bestaat uit 18 luchtkamers en is in meerdere kleurenpanelen in te delen met afgestemde bedrukkingen. De prijs kan hierbij variëren, al naar gelang uw wensen. Prima next-step FoilKite. Ook voor de jongere vliegerpiloten geschikt, maar wel eerst feeling voor dit model opbouwen.

Materialen

Deze SPORT FOIL 180 is vervaardigd van stevig ripstop-nylon. De luchtkamers zijn versterkt en de loops zijn extra stevig. Deze next-step-kite vergeeft een beginneling zijn foutjes nog wel en kan best een stootje hebben, maar door zijn grotere formaat en daarmee samenhangende krachten zijn hier wel grenzen aangesteld, dus wel opletten aub!

Verpakking

Sport Foils 180 worden per stuk verpakt in nylonhoes met velcro-sluiting en draaglus. Op deze hoes kan ook uw bedrukking geplaatst worden. De Sport Foil 180 is R2F (Ready-to-Fly), d.w.z. incl. 2 Dacron-vlieglijnen op winder, straps (polsbanden) en instructievel. U kunt de kleuren van de Sport Foil 180 zelf kiezen uit de vele leverbare doekkleuren.

In het kort

  • Bedrukking d.m.v. zeefdruk.
  • Minimumoplage 100 stuks.
  • Speciale (verpakkings)wensen zijn bespreekbaar, bijv. ook leverbaar in heuptasje met gordelband.
 

Heeft u interesse in dit model, vraag dan direct een offerte aan.

 

Bel direct voor de beste offerte.

(0316) 584 900

+31 (316) 584 900

Sport Foil 180 Promotievlieger