Storm Fly

De Storm Fly is een zeer sportieve stuntvlieger voor een actieve doelgroep. Deze vlieger staat garant voor plezier.

 

  • Volledig custom made met uw logo
  • Minimumoplage 250 stuks
  • Sportief model
  • Geschikt voor tricks
  • Bedrukte tas mogelijk
 

Al vele klanten gingen u voor. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Storm Fly voor uw eigen custom made vlieger.

 

Storm Fly Promotie Matrasvlieger

50 x 115/125 cm.

De STORM FLY Sportdelta is een look-a-like van een professionele wedstrijdvlieger, alleen kleiner, een echt opduveltje. Hij is speciaal ontwikkeld en bedoeld voor grote(re) aantallen. U zult zich dan ook verbazen over de drukmogelijkheden en de prijsstelling.

 

De vlieger

Sinds de introductie van de StormFly 2 jaar geleden heeft hij bewezen een voltreffer te zijn, precies dat wat vele klanten van een stuntvlieger verwachten. Zijn vlot en modern design spreekt jong en oud aan en het blijkt dat het een perfecte instapvlieger is voor diegenen die nog nooit of bijna nooit gevliegerd hebben. Het grote middenpaneel biedt ruimte om een logo er groot op te zetten, de vleugelpunten kunnen in bijpassende kleuren uitgevoerd worden. Eenvoudig te monteren, R2F = ready-to-fly uitvoering, dus klaar voor de start!

Ons advies

Ons advies aan beginners is om eerst te oefenen bij weinig wind, dan leer je de vlieger en zijn mogelijkheden beter kennen. Bij erg harde wind kan het materiaal van de Storm Fly overbelast raken, het is daarom dan beter de StormFly even aan de grond te houden.Onverslaanbaar in prijs en prestatie. Volg de handleiding, kan niet misgaan.

Let op! Denkt u aan grote oplagen vanaf 1.000 stuks en is de prijs de allesbepalende factor? Dan kunnen wij u van dit model ook de Economic-versie aanbieden. Identieke vlieger qua looks en uitstraling, maar dan kostenbesparend geproduceerd. Vermeld dan bij uw aanvraag uw interesse in deze Eco-versie.

Materiaal

Deze STORM FLY Sportdelta is vervaardigd van stevig ripstop-nylon en bezit een 3 mm. fiberglas frame. De tunnels zijn van versterkt materiaal en de neus is met gordelband verstevigd. Deze starterkite vergeeft een beginneling zijn foutjes en kan een stootje hebben, ook dit bepaalt mede zijn populariteit.

Verpakking

StormFly-vliegers worden per stuk verpakt in nylondraagtas met bedrukking en zijn R2F (Ready-to-Fly), d.w.z. incl. 2 vliegerringen met passend vliegergaren en instructieblad. U kunt de kleuren van het middenpaneel en de vleugelpunten zelf kiezen uit de vele leverbare doekkleuren.

  • Bedrukking d.m.v. zeefdruk.
  • Minimumoplage 250 stuks. Bij de Eco-versie 1.000 stuks.
  • Speciale (verpakkings)wensen zijn bespreekbaar.
 

Heeft u interesse in dit model, vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Bel direct voor de beste offerte.

(0316) 584 900

+31 (316) 584 900

Storm Fly Promotievlieger